FİLM ÖNERİLERİ

MODA AŞIKLARININ İZLEMESİ GEREKEN FİLMLER
Sizi modanın renkli dünyasına doğru mini bir yolculuğa çıkaracak her biri birbirinden enfes 5 film:

1-  Holly Golightly, Breakfast At Tiffany’s 

Gerçek hayatta da tam bir stil ikonu olan Audrey Hepburn, ‘Breakfast at Tiffany’s filmindeki Holly Golightly rolüyle hepimize modayla ilgili yapmamız gereken ilk şeyin kendimize ve giydiklerimize güvenmek olduğunu öğretti. Özgüven , dik duruş ve gülümseme.
                                        IMDb 7.8
                                 

2-Cher Horowitz, Clueless 
90’ların klasiği olan bu filmde Cher Horowitz okul koridorunu adeta podyuma dönüştürmesiyle hepimizin aklını başından alan karakterlerden biriydi.Fakat çoğumuz bu moda aşığı karakteri Iggy Azalea Fancy klibinden tanıdık.
                                            IMDb 6.8



3- Annie Hall, Annie Hall 

Woody Allen denilince moda aşıklarının aklına tabi ki Annie Hall gelir.Bir çoğumuzun maskülen tarzla tanışmasına öncü olan Diane Keaton'un canlandırdığı , ismini filme veren karakter kullandığı yelekler , kravatlar ve geniş paça pantolonlar oldukça beğenildi.

                                  IMDb 8.1


4
- Andy Sachs, The Devil Wears Prada 



Andy'nin muhteşem dönümüşü adeta bir moda hikayesi niteliğinde. Daha çok ben modadan anlamam , giyinemem diyenlere ilham olan bu film oldukça kaliteli. Ayrıca filmdeki tek bir gee bile bir çok moda ilhamı almak için yeterli.



                                                         IMDb 6.8


5-Carrie Bradshaw, Sex & The City 


Ayakkabı aşıkları buraya!  Sex and City'nin Carrie Bradshaw'ı moda ve kız arkadaşlarına olan sevgisi bir yana ayakkabılara olan bağlılığı ile dikkat çekti. Hayranlık oluşturan önemli bir karakter haline geldi.

                                                         IMDb 5.5



Yorumlar